Inici » Notícies » Comunicat

Compromís per Benissa organitza la VIII Festa Estellés el pròxim divendres 4 d’octubre

27 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Cartell de la VIII Festa Estellés

Cartell de la VIII Festa Estellés

El pròxim divendres 4 d’octubre Benissa torna a convertir-se en ciutat estellesina per vuitè any consecutiu. Aquest any coincidim amb l’aniversari del naixement del gran poeta Vicent Andrés Estellés. Amb aquesta festa es pretén posar en valor l’obra i figura del poeta de Burjassot, considerat un dels renovadors de la poesia contemporània en valencià.

L’obra d’aquest poeta té una grandesa literària realment important per a la nostra cultura i el nostre poble valencià, perquè tots i totes hem escoltat la frase “No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu”, que dona començament a la cançó de La Flama d’Obrint Pas.

Per celebrar aquesta festa, dedicada, a més, a la nostra poetessa Cecília Berenguer, comptarem amb un recital poètic així com amb una actuació musical protagonitzada per l’artista local Carmen Palací.

Us convidem a celebrar un acte obert a la ciutadania de Benissa i pobles veïns i gaudir d’una nit màgica, una nit en que s’uneix la poesia amb la música.

L’acte tindrà començament a les 21:00 hores a la Plaça Rector Salvador Fuster (darrere de l’Església). Consistirà en un sopar popular a l’aire lliure on nosaltres posarem la beguda.

Us demanem que no feu servir elements de parament d’un sol ús, com ganivet, forqueta, plat i així, contribuirem a la millora del medi ambient.

Vine, participa i gaudeix del recital, de la música i de la bona companyia.

Dia: 4 d’octubre
Hora: 21:00 hores
Lloc: Plaza Salvador Fuster (darrere de l’Església)

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/